26.02.2007

İPEK KIZIMIN DOĞUMGÜNÜ PARTİSİ VE MENÜSÜ

İpek kızımın doğumgününü okulunda arkadaşları ile birlikte kutladık.Kısa zamanda ,bir koşuşturmaca içinde oldu doğumgünümüz.Planladığımız bazı şeyleride yapamadık(aksilikler)Ama genel olarak güzeldi ve hepsi birbirinden tatlı çocuklardı,hı Sezin öğrt. ve Seda öğrt. de bu tatlılıkların içinde idi tabiki....



Parti sonunda hediyeliklere koyduğumuz aydede kurabiyeler


Hediyelik içindeki şekerlemeler



Partinin sonunda bizde küçük hediyelikler verdik arkadaşlarına...

















SİNDERELLA VE PRENS PASTA(muz,fındık ve çikolatalı)







EV KURABİYE








AYDEDE KURABİYELERİ









İKİ RENKLİ KURABİYE










CAMDAN KALP KURABİYESİ(adını uydurdum)











8 yorum:

bembi dedi ki...

mutlu yaşlar dilerim! sağlıklı mutlu bol şanslı olur inşallah! gerçi şanslı olduğu belli :o) elinize sağlık!..

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

teşekkürler bembi,bende bi önceki postta sana yanıt veriyordum ,buraya yazayım bari.Valla benim diye demiyorum ama öğrencilerim sever beni,beraber rock dinler rock konserleri yaparız:))(daha napiiim):)Perili köşk de adıma uygun bişeyler bulayım derken birden aklıma geldi.Yoksa başka birşey ifade etmiyo,perilerle falan yok aram,ben tek başıma korku filmi bile izleyemem..

pınar dedi ki...

ipekin doğum günü kutlu olsun. sağlıkla mutlulukla nice yaşlara inşallah.
çok da şanslı ipek. o ne güzel pasta öyle. kurabiyeler de çok güzel görünüyor.hele ev kurabiye. sen mi yaptın onları perili köşk?

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

Pınarcığım teşekkürler kutlama için,kuzucuklarımız en önemli varlıklarımız,inşallah öncelikle sağlıklı ve huzurlu olur yaşamları.Gördğünüz bütün pasta ve kurabiyeler benim eserim öhhö öhhö...Bloglardan yaptığım taramalar sonucu hepsi çok kolay tarifler ,ölçülerini vereceğim(Malzemelerde de bulamayacağımız bişey yok zaten bende buralarda bulamazdım..)Doğum günü konseptine uygun olması için hepsi rengarenk ,yağmurun doğum günü içinde buluruz farklı pastalar:))

ciceklibahce dedi ki...

Pasta ve kurabiyeler harika gözüküyor. Eline sağlık:)

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

teşekkür ederiz çiçekli bahçe ...

pınar dedi ki...

ya valla bravo. çok becerikliymişsin gerçekten. hepsi de çok güzel olmuş. ellerine sağlık.

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

aslında o kadar abartılcak bişey yok pınar, kurabiyeleri tek bir hamurla, pastacı burcunun yılbaşı kurabiyeleri tarifi ile 3 ölçüden yaptım,pasta klasik pandispanya 6 ya 6 ölçülerle en yakın zamanda tam ölçüleri vereceğim ,ben çocuk ruhlu bir insanım herşeyi süslemek,değişik dokunuşlar yapmak en büyük keyfim,teşekkürler