26.05.2007

ÇAYDANLIK VE BARDAK


9 yorum:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Öyle güzel demiş ki diyen.. daha bunun üzerine söz söylenmez herhalde.:) Ama, şunu diyeyim: Mütevazi ve küçük ol ki.. hep büyüyesin.:) Öpüyorum güzel arkadaşım seni..:)
Notişko:297 numara var ya, o benim işte.. açıverdin mi kapıyı.:)

BALDAN TATLI dedi ki...

Ne kadar doğru. Kendi hayatımıza uygulamak çok önemli. Büyüklenmeden, kibirlenmeden yaşayabilmeli. Söze gerek yok esasında diyen hem demiş hem son noktayı koymuş. Sevgiler.

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

fikrimcim anlamadım ya 297 yi ,msn yi kastediyorsan başka bir blog sahibi çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın ismi yazıyor..hemen oku yazımı ya çok merak ettim...

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

baldan tatlım bazı insanlar nasılda çaktırmadan kibirlenir ,kendini metheder,över ,sinir olurum öyle insanlara...evet yazı çok güzel...

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Evet canım, msn'yi diyorum.. oraya ekledim seni. Kimmiş bu arkadaşımız valla ben de merak ettim.:)

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

FİKRİMCİM seni mailini verdikten uzun bir süre sonra eklemiştim .isim kısmında 297 değilde hani ünlülere dokunduran arkadaşımız varya onun ismi yazıyor...bende gerçek ismin o diye düşündüm de .msn yi pek açmadığım için karşılaşamıyoruz .
elbet bir gün...
buluşacağız...

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Ben de pek açamıyorum msnyi.. o sadece blog için aldığım bir adresti. Bu 297 gerçek msn adresim.. oradan aktarıyorum. 297 nin başındaki de gerçek ismim. Pek yoktur.. bu isimden ortalarda.:) Tabi ki karşılaşırız bir gün.. ikimizin de yoğun günleri kanımca.:)

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

ben bu 297 li maili nereden bulcam ,sen beni eklediysen bu 297 iyi benimde görmem gerekmez mi kafam karıştı şimdi...

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

dur ben sana mail atayım..:))