22.12.2008

KAR ÖZLEMİ..


Bloğa kar yağdırmalar,kağıttan kar taneleri yapmalar.Kar özlemi arttı ,bakalım bu hafta artan soğuklarla kar gelecek mi?
Sanal ortamda kar tanesi yapacağınız bu adreste ise epey keyifli zaman geçireceksiniz.Yaptığınız kar tanelerini ise sevdiklerinize mail atarak onları şaşırtabilirsiniz.
Geçen yıl yaptığım kağıt kartaneleri ise burada.

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Çoook başarılı bunlarda şeker :) Ellerine sağlık.

3prenses dedi ki...

kar tanelerin dantel gibi olmuş.çok güzeller.

HÜLYA dedi ki...

günaydın canım.. yine senden değişik bir şeyler beklentisi içinde koştum geldim bloğa.. Bak tamda beklediğim gibi değişik ve hoş bir süpriz karşıladı beni.. kar taneleri. Ah şöyle lapa lapa bir yağsa elimde türk kahvem buğulu camdan yağan karı seyretseem hatta bide yanımda sen olsan değmeyin keyfime sıcacık bir sıhbeet oooh misler gibi.... baak benide aşka getirdin neredeyse kar yağsın diye dua edeceğim...

canım yine harikasın.. çok güzel bri fikir bu sevgilerimi ve öpücüklerimi bıraktım sana

Cocukla Cocuk dedi ki...

bu hafta bekliyoruz bakalım, şöyle keyifle kar seyretsek

Cocukla Cocuk dedi ki...

geçen yıl ki çalışmana yine baktık, simli kar tanlerin harika.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Çok güzel olmuş. Sanki dantel örtü gibi. Sayfanada kar yağmış ne güzel olmuş canım. Çok öptüm.

YILDIZNAF dedi ki...

Meksikalilar'in olulerini nese icinde andiklari bir festivalleri var. Kagit kesme sanatini da bu festivalde konustururlar. Seninkiler o festivalde, Amerika'da gorduklerim kadar guzel olmus. Gonulden tebrikler...

CeRkeS KıZı dedi ki...

aile boyu marifetlisiniz siz :) genlerinizden gelen birşey bence bu :) dur verdiğin linklere bakayım belki banada bulaşır :)

Primarima dedi ki...

Kar tanelerine bayıldım aslında bunlardan yılbaşı gecesi için yapmak lazım bardak altlarına filanda konulur hoş olur gibime geldi.Çok hoş:)

Adsız dedi ki...

ben hemen kar tanesi yapmaya gidiyorum. Sevgiler sana ve kızlarına

Yeliz dedi ki...

peri, bunlar çok cici oluyor bizlerde yapmalı, eline sağlık. bu arada bugün istanbulda kar var;)

Rüzgar dedi ki...

Kağıttan kar taneleri çookk güzel olmuş, bayıldım :) İnşallah kar gelir sizin oralara en kısa zamanda; bizim buralara geldi bile :) Sevgiler.

Deniz dedi ki...

Yarın camlara köpükten süs yapacağız, sitede pratik yaptık, sıra geldi kesmeye :) Kar taneleri düşerken İpek de sanki onları izliyor gibi görünüyor :)) Öp bizim için.