22.07.2007

İKİNCİ MOLA....


Yarın sabah oyumuzu kullanıp Ankara'ya gidiyoruz.Eşimin ailesi Ankara'da.Büyük şehir özlemimiz arttı bu aralar.Kızlarımda da bende de .Gezeceğiz,evimizin ihtiyaçları olan aydınlatma ,perde vs.gibi eksiklerimizi alacağız.

Kızlarım buz pateninde kayacak,hayvanat bahçesine gidilecek,Aydınlıkevlerde Altınparkta Feza Gürsoy bilim vakfına gidilecek,Odtüye eşimin arkadaşı Mustafanın yanına gidilecek,Papazın bağına gidilecek,Realden şirince şaraplarından alınacak(bembi cim sağolsun hatırlatmıştı şirinceden daha ucuz sattıklarını),indirim yapan mağazalar tek tek depertilecek,akşam üzerleri 7.cadde de sim 'den yada mado' dan dondurma yenecek,gece geç saatler de kokoreççiler ziyaret edilecek,Kale'ye giderek Pirinçhan' da çay içilecek ve antikacılar vs. tek tek gezilecek,blog dünyasından tanıdığım çok ama çok sevdiğim canım DNZ ile buluşma gerçekleştirilecek,Kızılay'daki Dost'dan mis kokulu kitaplar alınacak,Armada'da ki Remzi kitapevinde saatlerce yeni kitaplar keşfedilecek,Pan müzikevinden zeynep kızıma junior gitar alınacak,İpek kızımın bitmek bilmeyen oyuncak istekleri ile mücadele edilip en makulleri alınacak(çünkü ev küçük bir toys'r us oldu)

aklıma bunlar geliyor, yaklaşık ağustosun 10 'una kadar tüm bunları yapmaya çalışacağız,Döndüğümde yaptıklarımı ,yapamadıklarımı listede olmayıpta yapılanları tek tek anlatacağım.Ara uzun olduğu için de yeni 3 gönderi birden yazdım ,yokluğumuzu fazla belli etmeyelim ,fırsat olursa yazmaya çalışacağım....mesajlarınıza hemen yanıtlayamayabilirim...

Sıcaklarda kendinize dikkat edin...

Seçimlerle birlikte hiç umudum olmasa da güzel günler görürüz umarım...

9 yorum:

Deniz dedi ki...

bu gece bir ruya gördüm, 2. ve 3. parti olarak adı geçenler %15 er alıyordu. Ben de sinirlendim tv yi kapattım :) birinciyi göremedim. rüyaların tersi çıkarmış haydi hayırlısı... Bir de dogru cıkarsa, rüyalargercekolsa.blogspot diye blog acarım :)) Gece diyorum, şu anda 05.10. rahatsız oldum uyandım, uyuyamadım... Rüyadan mıdır nedir :)

Ben de heyecanla bekliyorum gelmeni, öpüyorum iyi yolculuklar...

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

denizcim ,şimdi evden çıkmak üzereyiz,eşim kapıda bağırıyo hadiiii diye ,ben de heyecanla geliyorum...:))))

kurunane dedi ki...

canım iyi yolculuklar. günlerdir internete girmediğimden hiç bir bloğu ziyaret edememiştim. alttaki postunu yeni gördüm haliyle. kız ne beceriklisin sen yaa... resimlere bakarken benim de hamarat olma isteğim belirdi. ama nerdeeee... ağız tadıyla yiyin inşallah.

hayalperisi dedi ki...

secim sonuclarini demin aldik hayirlisi olsun diyoruz ama neyseeeeeeee

senin listede biraz uzunmus sanirim sarap sevenlerdensin bende heyecanla 15 agustosu bekliyorum burada (bulundugum sehirde sarap festivali var)

yani ben 15 agustosta sarhosum kesin ;)

güzelce gezip eglenip bol bol gülüp gelincede hemen yazman dilegimle ..

birgünde buralara bekleriz .

renkler dedi ki...

Canım, iyi eğlence ve dinlenceler size. Bizim için de gez Ankara'da...

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Umarım, beklediğinden de güzel bir gezi olur. Ne güzel. Demek buluşuyorsunuz. Yanınızda olmak isterdim.:)) Bu arada, sen bu fotoları yayınlamaya devam edersen, ben yakında İstanbul'u terkedip, oralara yerleşeceğim haberin ola.:))

Gamzeli dedi ki...

Ayy yine mi seni özlücez...Ara ara uğra, bekliyoruz...Öptüm canım seni çok...

Deniz dedi ki...

Sana "Yarim İstanbul'u mesken mi tuttun" türküsünü armagan ediyorum... Gördün güzelleri (kitapları, buz patenini, hayvanat bahçesini) beni unuttun ammaaan :)

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Arkadaşını çok özlemişsindir. Gidip kapısını çalarsın. Beklersin beklersin kimse açmaz. Hani bir boşluk duygusu kaplar içini. Kapıya arkanı döner, hiç istemesen de geri gidersin.:(( İşte öyle bir şey...