13.08.2008

NAKIŞ KİTAPLARIM,KURDELALARIM...

İzmir 'e gelmişken ,büyük tuhafiyelerden eksiklerimi alıyorum.Bartın'da herşeyi bulmak mümkün değil çünkü.Ama şimdiden ne yapacağım da belli değil,rengini,metresini,kararlamadan alıyorum.Aslında hiç iyi olmuyor böyle .Belki elimde ki malzeme yetmiyor ,tonu tutmuyor.Öyle de kötü böyle de,en iyisi gene de alıp bir kenara koymak.Kurdelaları çok severek aldım,(pek iyi çekemedim net görünmüyor) puanlar,pötikareler beni çok cezbeder.....
D&R da da bu harika nakış kitaplarına dayanamadım.Savulun kızlar,bu kış dolu dizgin nakış yapacağım....:))),bir yapmadığım nakış kalmıştı zaten :)))
Ama anlatımlar çok güzel,ve çok değişik, ilginç örnekler var bakalım ,neler çıkacak benden....



8 yorum:

Tabiat Ana dedi ki...

desene marifetli periciğimin güzel el emekleri süsleyecek bu kış bloğu :)

Yeliz dedi ki...

peri, hobi malzemlerinin olduğu kutularla bir salon bir ufak oda arasında dolanıp duruyorum. istiyorum ki gözümün önünde olsun birşeyler üretebileyim her an. renk renk kudelaları bende çok seviyorummm.

Cocukla Cocuk dedi ki...

perili köşk üm ne iyi yapmışsın ne güzel şeyler almışsın ben de ne zaman ankaraya istanbula gitsem bir dolu malzemeyle donerim eve. Bir de fazla fazla alırım ya yetmezse diye o yüzden çok malzemem artar....d&r da dün gezdim daha gormemişim bu nakış dergilerini bir daha gittiğimde tekrar bakayım...sen ne güzel şeyler yaparsın şimdi kimbilir, meraklandırma bizi geç hemen işin başına:))) sevgilerimizle

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Hayatım, blog aleminde kadınlığımdan utandıran hatunlardan birisin.:) Anacığım, bir hatun kişisi her şeyi de becermeyiverse olmuyor mu yani.:)

Eksik, gedik, yarım kalan ne varsa bildir canımın içi. Bir kargoluk mesafedir şunun şurası. Ne de olsa biz büyük şeer bebeleriyiz.:)

Güzel nakışlamalar dileğiyle. Kızların çeyizleri bu kış bayağı artacak gibi geliyor bana.:)

Sevgiler kucak kucak...

Gökkuşağının Rengi dedi ki...

Yaptığın nakışları sergilemeyi sakın unutma bizde birer jüri üyesi olarak puan verelim dimi:)))Pop star gibi...

Sanem dedi ki...

Kolay gelsin o halde :)

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

Ben bu kurdelaları bayramlık ayakkabı gibi başucuma koyup gece kalktığımda hayran hayran seyrediyorum. İzmir'de var mı bilmiyorum ama İstanbul'da pazarlarda metresi 10-20 kuruşa puantiyeliden şal desenliye kadar kurdela satıyorlar. Yolun İstanbul'a düşerse,, zamanın olursa, pazara gitmek için sana zevkle eşlik ederim istersen...:):))))))

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

sevgili banu ne güzel insanın kendi gibi düşünenler olduğunu bilmesi,yok doğru düzgün bulamadm izmirde hem de ne kadar ucuzmuş,zaten sırf craft malzeme almaya geleceğim istanbula ,
teşekkürler....