26.03.2007

BU HİÇ HESAPTA YOKTU!....


cumartesi günü,sık sık kesilen elektrik sayesinde, buzdolabımızın motoru yandı arkadaşlar,çok kızgınım tedaşa da arçeliğede ,tedaş bu ne ,oyun mu ettin kendine ,bak bana bir dolaba mal oldu oyunun(!!!!)Arçelik, annemin evindeki arçelikler, 20 yılı devirdikten sonra değiştiler ,benim henüz 12 yılda kaldı ,niye çıkaramadık 20 yılı?...servis 250 YTL hesap çıkarınca ,yeni bir dolap almanın daha faydalı olcağını düşündük.Bugün arçelik haricinde ,Vestel,Bosch,Simens,buzdolaplarına baktık ,yarın yeni bir dolap almış olacağım,yarına kadar bana tavsiyelerinizi bekliyorum ,olumlu, olumsuz sizler ne düşünüyorsunuz?..aynı markalardan,şikayetleri olan var mı?..

12 yorum:

zeyno dedi ki...

Merhaba, ben 17 yıllık evliyim ama bu evimize giren 4. buzdolabı:(( Buzdolabı konusunda çok şanssızım,ilki AEG idi, 2. arçelik, 3. sü geçici olarak dükkandan getirdiğimiz mini bir dolaptı markasını bile hatırlamıyorum..
Şu anki dolabım Vestel,4 yıldır kullanıyorum, aman nazar değmesin, çok memnunum....Beyaz eşyanın biraz şans işi olduğunu düşünüyorum,Türkiye de her an her şey gelebiliyor başlarına..
Ben Vestel i tavsiye edebilirim...

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

merhaba Zeyno,sende şansızmışsın,hayAllah,evet ama doğru söylüyorsun bu iş şans işi,en kaliteli markalarda bile sorun çıkabiliyor...tavsiyeni değerlendireceğim...

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

canım geçmiş olsun öncelikle, benim de arçelik buzdolabım 15 sene her kahrımızı çekti. tık demedi yavrucak. motoru yanınca değiştirildi. ama yine de arçelikten şaşmam ben. beyaz eşyada arçelik derim de başka bişey demem.:) şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullan bacım.

Deniz dedi ki...

benim de buzdolabım arçelik. demek ki ülkemizde her 4 kişiden 3ü bu markayı kullanıyor :) dolabım arızalandı 6. senesinde. yapıldı, aynı sesleri çıkarmaya yeniden başladı. arkasında buz dağcıkları oluşuyor vs. siemens de iyi bence. bunlarla beraber, elektrik kesintileri nedeniyle arızalanan elektronik aletlerin tazmini sözkonusu. araştirilabilir, böyle bir tüketici hakkına uygun durum var ise faydalanabilinir. bizim sitede sık sık kesiliyor, yönetim kağıt asmış, oradan biliyorum...

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

ne bileyim incegülüm,çoğu beyaz eşyam arçelik,ama nerdeyse hepsi birer kez tamirden geçti,aslında çok büyük bir marka ama öyle her canın istediğinde alamıyorsunki istediklerini,aldın mı ömürlük olması gerekiyor çünkü,1000YTL den aşağısı yok...

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

Valla beyaz eşyası olupta 6. 7. senesinde arızalanmayan yok galiba,şimdi sen söyleyince tüketici köşelerini gezdim Dnz,aman Allahım,elektrik yüzünden ne çok arızalı eşyası olan var.Ama hiç birinde sonuç yok,yani benim baktımlarımda hep şikayetler yazılmış sonuç yok.İyice moralim bozuldu arızası olmayan marka yok gibi ee ne alcaz şimdi ya ?kafam karıştı..

ipek dedi ki...

İlk buzdolabım bosch idi. 18 yıl güzelce kullnadım. sonra fark ettim ki,arka kısmında bir çatlak var. (Biz yapmışız)
O dönemde hergün çalışmaktan bozulan ve yine 18 yaşında bir Bosch olan çamaşır makinamızı değiştiriyorduk, bunu da değiştirelim dedik.
Uzunca bir piyasa araştırması yaptık ikisi için. Ve yine en iyi fiyatı ve ödeme koşulları olan, kalitesinden son derece memnun olduğumuz Bosch aldık.
Çok memunum. Tavsiye edebilirim.
Sevgiler
ipek

pınar dedi ki...

ben 4 yıldır vestel kullanıyorum ve henüz sorunum yok. üstelik kışın o kadar çok elektrik kesiliyor ki burda. daha pazar günü en az 4-5 kere kesilip geldi. çift kapılı ama no-frost değil benimki. ama dondurucusundan memnunum.

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

ipekçim,merhaba aslında bosch ilk aklımda olanlar dı ama tüketici ve şikayet köşelerinde en çok Boschla ilgili sorun görünce acaba oldum,tavsiyene teşekkürler...

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

evet pınar ,bizimde çok kesiliyor elektrik.iki gram yağmur yağıyor,biraz kar serpeliyor,elektrik iptal.şimdi gidiyorum iki saat sonra bakalım ne yapmış olacağım...

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

şu aşağıda yazan eğri büğrü harfler var ya.. beni sinir ediyoo.:(sinir işareti)
öptüm.:)

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

hımm comment lerinizi yazarken değil mi ama herkesin blogunda çıkmıyor harfler ben bir tek bembi nin sayfasında sinir oluyorum , bazen yanlış yasıyom harfleri,çünkü okuyamıyorum yamuk yumuk,evet ben de sinir oluyorum,benimkinde de var demek ,şinci iyice sinir oldum..