7.04.2007

BİZİM BURALARA BAHAR GELDİ

Bugün harika bir hava vardı burada,resmen bahar geldi,kuşlar cıvıldaşıyor,hertaraf yemyeşil,çiçekler açmış,ürkek bakışlarla etrafı izliyorlar,acaba soğuk olur da üşürmüyüz dercesine.Baharı çok seviyorum ,ilkbaharda doğduğum için belki,şu çiçeklerin üzerinde otursak ,çayımızı içsek ,sonra hepbirlikte voleybol oynasak,istop oynasak,yakantop oynasak ne iyi olur değil mi?...Bu resmi geçen yıl bu vakitler çekmiştim ama tarihte bir yanlışlık var,neyse iyi hafta sonları herkese..

8 yorum:

kurunane dedi ki...

buralarada bahar geldi, aslında bizim buraya güneye yani hiç kış gelmemişti ki zaten. ama hava o kadar sıcakki artık kısa kollularla çıkıyoruz dışarıya.

ah o dediklerini bloggerlar olarak yapsak hemde ne kadar güzel olur.

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

canım, buralara da geldi artık çok şükür. çocuklar gibi sevindik hepimiz.:))) ya hakikaten ne güzel olurdu değil mi? kurunanem, elmalı kurabik isterim ben ama.:))) kimbilir belki bir gün. hayat sürprizlerle dolu...

CeRkeS KıZı dedi ki...

nereye gelmedi ki..ben hala yağmur yağarmı acaba diye gökyüzüne bakıyorum ama ııı ıııhh :( yağmayacak...

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

kurunanecim bizim buralar böyle ise siz gerçekten yazı yaşamaya başladınız,bak ne diyeceğim sen güneydesin tam altımda, topu atıyorum,yakala hooop kızlardan birine doğru salla...:))))

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

incegülüm salıncak bile kurardık değil mi ne güzel olurdu...öyle hızlı sallardım ki seni gökyüzüne kadar uçururdum...hayatın süprizlerine inanıyorum...

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

ahh çerkes kızım yıllardan beri en çok özlediğim Karşıyaka daki baharlar, mis gibi deniz kokusu vapur sesleri,martıların çığlıkları ,Bornova otobüsünden inip sıcaklayarak alınan buz gibi colayı içerek çarşı turu..bu benim gençlik anımdır,mesleğimden dolayı 15 yıldır memleketimde baharı görmüyorum:((((

CeRkeS KıZı dedi ki...

anaaaaa bir izmirli..Bornovadan bıktım derim arada ama böyle hasret kuşlarını görünce öpesim geliyor meydan taşlarını.. :) inşallah kavuşursun buralara..

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

Öğrenciyken bende bıkmıştım ,sınavlar,saçma sapan hocalar,ne olacağının belirsizliği insan bıkıyor o zamanlar ,ama ben şimdi istesemde yaşayamam İzmir'de çünkü ben 15 yıl öncesinde bıraktım İzmir'imi,aradaki 15 yıllık farka uyum sağlayamam ,nolmuş benim güzel şehrime diye felç geçiririm .Ben her sömestr tatili ve yaz tatillerinde turist olarak gelip geziyor ve tekrar dönüyorum kaçışıma..