31.03.2007

HARİKALAR DİYARI

Ankara'da babaannemiz oturuyor,her Ankara'ya gidişimizde mutlaka gittiğimiz yerlerden biridir,HARİKALAR DİYARI.Masal kahramanlarının ve çizgi film karakterlerinin maketleri ile geniş bir alana yayılmış olan harikalar diyarı beni bile çocukluğuma götürüyor.Genelde hafta sonları gidebildiğimiz için inanılmaz bir kalabalık oluyor.Birde harikalar diyarının çevresini gezdiren kocaman treni var ve tabi bütün fotoğraflarını buraya koyamadığımız kahramanlar.Nasrettin Hoca'dan,kovboylara kadar.Görmeyenlere tavsiye edilir...




























6 yorum:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

perilim, harika gerçekten burası ya.:) Bırak çocukları, beni koy mekana, hiç çıkmıyim, oracıkta yaşıyim.:)
Şu kinexler hala var mıymış yahu. Ta benim Maxi güççümen bi yavruykene almıştık.:) Bayılırdık onlarla birşeyler yapmaya.:) Bak şimdi nostalji oldum. Hüngürt...:)))

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

incegülüm,Ankara'ya yolunuz düşerse gerçekten keyif alacağınız bir mekan burası ,kinexler de zeynep kızımın küçüklüğünden,kırılan bir oyuncak da olmadığı için yılardır sapa sağlam :)))

kurunane dedi ki...

ankarada yaşayan bir arkadaşım orada çekilmiş resimlerini göndermişti bana. çok hoşuma gitmişti ama ankaraya yolumuz düşmedi hiç. merak ediyorum bende. allah kısmet etse keşke de görsek.

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

kurunanecim ,yazın gelirseniz ,öğle saatlerinde çok sıcak oluyor,hatta akşam üzeri bile,kış ,ilkbahar çok daha iyi olacaktır,umarım görme fırsatınız olur,çocuklar çok eğleniyorlar...

pınar dedi ki...

ben ankarda okurken yoktu böyle güzel şeyler. yağmur biraz büyüsün de onu götürürüz artık.

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

çok seveceğinden eminim ,Sincan yolu üzerinde ,biraz büyüsün bence de götürün...